"Zo blij met die prachtige reviews"

Reviews

Aan het eind van ieder begeleidingstraject vraag ik wat de coaching heeft betekend voor mijn cliënt. Een greep uit de opmerkingen die ik kreeg:

Al binnen de intake voelde ik dat jij in mij geloofde, dat ik het kon. Door jouw interventies weet ik nu precies wat de toegevoegde waarde is die ik te bieden heb aan organisaties.

Wat heb je snel de vinger op de zere plek gelegd op het gebied van twijfeltaal dat ik vaak gebruik. Voor ieder pitch gesprek heb ik me kranig voorbereid op het gebruiken van stroomtaal. Wat een impact hebben woorden toch, was ik me echt niet van bewust.

Doordat we een netwerklijst hadden opgesteld wilde ik ook per maand een aantal gesprekken kunnen afvinken. Dat was achteraf echt een goede stok achter de deur.

Al na ons eerste gesprek zag ik mijn eigen aandeel in, dat was even nieuw, ik dacht dat het steeds door anderen kwam dat .... mij overkwam.

LinkedIn bleek toch het kanaal te zijn waar mijn gewenste baan in voorbij kwam, had ik nooit gedacht. En ik weet dat ik eigenwijs ben, maar heb in jou eindelijk pittige tegenspraak gevonden, daardoor hebben we nu resultaat.

Mijn carrière switch heb ik bij tijd en wijle super spannend gevonden, je hebt me er in de moeilijke periodes echt doorheen gesleept.

Jammer dat de begeleiding klaar is en dat ik nu die nieuwe betrekking heb, wat hebben we vaak gelachen om de metaforen waar jij mee kwam.

Fijn dat we tussen de gesprekken vaak even konden appen en bellen, ik heb me hierdoor nooit alleen gevoeld.

Ik ben een man van de modellen, dat je vaak modellen en theorieën gebruikte vond ik prettig, daardoor kon ik alles veel sneller duiden.

Bij jou kon ik niet anders dan mezelf zijn, in welke staat ik ook was. Je prikte empathisch door iedere verbloeming heen. Onze afspraken in de maand waren 'waarachtige plekken'; een pas op mijn plaats om inzicht te verkrijgen en nieuwe inspiratie op te doen.

© Coach voor persoonlijk leiderschap | Gerealiseerd door Robin